Anotace: dojmy
V samotě večerů
svíráš své rty
Svlečená z dní
Jako studna o půlnoci
šeptáš modlitbu
o nevinnosti
Modrá jako sen
Plašíš kolemjdoucí
...
svou krásou
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?