Zavináč
V posteli ležím, lkám a pláči,
v poloze podobné zavináči.
V klubku emocí, stínu, prachu,
na líčkách slzy rozměru hrachu.
Po domově stesk užírá mě!
A k vyplakání zde není rámě.
Domov z pár stěn vytvořit nejde.
Však je to jen vztek.
Tak snad mě přejde!
Přečteno 503x
Tipy 4
Poslední tipující: Isquieasuus, Chlestakov
Komentáře (2)
Komentujících (2)