obchody v pravý čas nic nestoji
Anotace: A právě proto za to stojí
/
/
koupil jsem myšlenku
odpočatou
v hedvábném balení
ležela roky v koutě skrytá
a nebyl nikdo
kdo by o ní stál
koupil jsem myšlenku
potřebu souznění
protiklad k pohodlí
abych se bál
odrazu v pocitech
zrcadlení kroků
větvení společných cest
navzdory riziku
představou tajemnou
nechám se vést
Přečteno 375x
Tipy 8
Poslední tipující: danaska, Radhuza, Miriska, Descardea
Komentáře (4)
Komentujících (3)