Z ovzduší internetu

Z ovzduší internetu

Anotace: ...

 

 

Troll lačně volá:

vidíte trolla!

bestii, špínu

rozptýlit v Rýnu!

 

ničí nám kruhy

zaražte pluhy

utopte trolla!

 

žbluňknutí, kola

ticho…, a sláva!

měj si svá práva!

už čeká další!

 

Nad ztichlou Malší

stíny se dlouží

na břehu z louží

olej se třpytí

 

odvaha z pití

vlastního spadu

za jejich zradu

ať pyká jiný

 

nevinnost viny

a klidné spaní -

páni a paní

jednotná masa

 

tabula rasa

a srandy kopec

 

 

 

 

 

Autor vkl, 22.04.2013
Přečteno 367x
Tipy 4
Poslední tipující: maliska, Inna M., Miriska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí