Anotace: Jednoduchá..
Dívka krásná
Magda zvaná
Přímá, jasná
ukecaná
Nejen její plavé vlasy
vnáší světlo v mé zlé časy
Ústa pozornosti jsou-li hodna,
chtěl bych zkoumat dopodrobna
Bojím se však možných činů,
nechci nésti za to vinu
Pro svého srdce medicínu
ždímat druhé jako hlínu
To si nikdy neprominu.