Anotace: Ospalá nálada...už se mi chce jít spát :))
...
Zhasni už moji lampu
Já počkám, až budeš spát
Stulím se do kotoučů z duhy
A budu spát
Tiše spát.
Zhasni mojí rudou svíci
A poleť nahoru k neurčitu
Očistíš si trpká slova
V kalužích.
Zhasni to, co tady svítí
Ať můžu klidně spát
A dívat se střechou do hvězd
Do laciných hotelů
A do dětských domovů.
Zhasni mojí duši z pěny
Zhasni všechny ulice
Ať se můžou vrátit zpátky
Z galaxií hladiny
...