Anotace: ta pravá nechce nikdo slyšet
slíznul jsem všechnu smetanu
oslněn září
v bouři blesků
zatímco mlsné kočky sedí
nosí mě na rukou
koberce rudé k nohám
a všechny dveře
cizí srdce
dokořán
a proč to všechno
náhoda si hrála
svedla mé kroky s osudem
té noci teplé
jen jsem tak stál, jediný a blízký
když nový život
propukl v svůj pláč
podal mi ruce
první nádech
a v očích díky
..není zač