Anotace: Tak tohle byla moje úplně první báseň :) Mluví o vánočních svátcích tak, jak je prožívám já.
Chtělo by to nějaké pozitivum neb co píšeš Tě také ovlivňuje a čím hezčeji to napíšeš, tím hezčeji to na Tebe bude působit, zkus přesedlat do optimistického ducha :)
02.04.2014 19:30:38 | SmallGeorge
osobně mi přijde, že to jde spíš druhým směrem. Ta negativita jde ze mně a prosakuje se mi do všeho, ať už chci nebo ne. Někdy ale píšu i pozitivně :) jen se mi mé pozitivní kousky zdají méně kvalitní:)
02.04.2014 19:50:08 | KatkatkaW
Chtělo by to trošku ještě vypilovat, ale náboj v tom je. Pokračuj. ;)
30.04.2013 22:41:09 | muchomůrka bílá
no, popravdě mne moc nezaujala, ale počkám si na další a držím v psaní palce :-)
30.04.2013 21:14:10 | Robin Marnolli