Šlo a zakoplo - nemotorné srdce,
nedbalo zranění předchozích,
padlo na chodník, roztříštilo se,
jak už to bývá při velkých explozích.
Rozbilo se na tisíc červených kousků,
nikdo už neslepí jej zpátky,
prosím, naberte si libovolně do ubrousku,
co zbylo z mé lásky...