máma
.
.
.
.
.
drží tě při prvním nádechu
vyčerpaná
s úsměvem od ucha k uchu
hromádku růžového neštěstí
po nocích odhání
z koutů stíny
vklouzne do peřiny
ve vlasech motá
klubka z nití
na záda píše
"jak se cítí"
o štěstí
hlídá tvé kroky
slova první
bolavá místa pohladí
a peče buchty s dírou pro prst
dovádí
na haldách písku s tebou staví
vzdušná stavení
zranění pohádkou se zahnat snaží
řízky smaží
a suché rukavice nosí
po kapsách
a náruč ta je
vždy
když slza zraje
jenom tvá
máš jenom jednu
to když ti svítí
ta šťastná z hvězd (tam v nebesích)
.
.
.
.
.
Přečteno 475x
Tipy 22
Poslední tipující: Psavec, Linzerka, Joe Vai, Elisa K., Miriska, Radhuza, Truckle, Sarah, maliska, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)