Zatím všechna díla, co jsem od Tebe četla, se mi moc líbí. I přesto, že jsou občas pochmurné, někdy až depresivní, vyjadřují Tvé skutečné pocity. A to se, myslím, ne každému a ne vždy podaří.
A vzhledem k věku bych řekla, že je to úctyhodné.
Smekám :)
04.04.2014 19:03:44 | Aiury
Zvláštní myšlenky.
02.04.2014 19:29:12 | SmallGeorge