Tak proč nic nechápete...
a proč tak zběsile
chcete pochopit všechno?
Kdybyste se radši snažili
něco cítit...
moc složitý
radši
nechápat
a soudit
s děravým srdcem
v mozku svém
bloudit
bez víry
smutek
... jen zombie
bez duše
táhnou se
bezduše
za tím co
pobere
mozek
aniž by se zahřál ...
mozek?
bez otáček
místo mozku
sáček
sraček
bez mozku, bez duše, bez sebe...
... ono to přežívání aspoň nebolí ....