Básníkova prosba
Anotace: Je si to nutné pojistit.
Inspiraci dej mi Pane,
též pár dobrých námětů,
jinak tuším, co se stane,
chabé básně uhnětu.
To by byla pro mě rána,
já chci něžně veršovat,
špatná báseň dívkám psána,
odradí je milovat.
Chci být básník milovaný,
pohladit jim srdíčko,
za ty verše, to je daný,
smím je zlíbat na líčko.
Co se potom dále stane,
zanechávám osudu,
v knize žití je přec psané,
že svou lásku dobudu.
Přečteno 463x
Tipy 18
Poslední tipující: Martinecka23, Sima, Jeněcovevzduchukrásného, isisleo, poeta, Joe Vai, Elisa K., Lenďulína, Radhuza, synanceia, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)