Propisovací tužka
Anotace: Propisovací tužka
Je bíla s modrou hlavou,
její pero už není panou.
Není to žena,
dá se vypnout,
stačí poue kliknout.
To její síla
samo sebou představuje moje díla.
Je to pouze tach
našich snach.
Komentáře (1)
Komentujících (1)