Toužebně prosím
Anotace: čistý, chvilkový a krátký výbuch emocí ...
Vše okolo je mi cizí,
neustále hledám jistou podstatu.
Nacházím místa, která stejně jen mizí
a toužebně prosím o pravou záplatu.
Ztrácím se ve své hlavě,
mám pocit blízkého výbuchu.
nezvládnu další ránu hravě.
Toužebně prosím, už žádnou poruchu.
Přečteno 613x
Tipy 3
Poslední tipující: Jozef Bojanovský, Loveless, Sýkorka07
Komentáře (1)
Komentujících (1)