Pomocná
Čekám ve stínu vchodu
čekám na novou výhodu.
Na něco, čím ho budu mít v šachu
takže se na chvíli zbavím strachu
že mi zmízí přítel nejlepší
a za to peníze jsou přeci to nejmenší.
Není to nelidské, gesto přátelské
totiž pomůže jemu hlavně
proto ta jistota, že konám správně
nejde totiž jen o potřeby vlatsní
více jde o to, ať jsme oba šťastní.
Jasně že jsme kamarádi
velice máme se oba rádi
a klasicky jeden vedle druhého
za počasí velice vlídného
jedeme rychle, šíleným tempem
prostředím známým - naším městem.
Přečteno 451x
Tipy 1
Poslední tipující: Jozef Bojanovský
Komentáře (0)