Sladká
Anotace: Těm co milují malou dámu...
Když tam v uličce vystoupila,
sladké rty a láká k políbení,
vteřina než ta sladká chvíle pominula,
není návratu z toho zaslíbení,
krátký pohled do očí,
a cestou do země zaslíbené,
když se ruce kolem pasu obtočí,
pak vidím už jenom tebe,
A když tě ďábel povolá zpět,
a ty musíš zpátky do noci,
bez hříchu bez krásy je svět,
a ztraceným není pomoci.
Komentáře (0)