Anotace: Buďte na nás, nebásníky a "klišaře", prosím, hodní. :)
Čajovnový básník
Voní sencha místností
a já lapen úzkostí
a sebelítostí
směji se
té typické kulise
Ale nech si narážky
povýšené souzení
přes klasické překážky
dosáhnu osvícení
Kterého jsi ty
soudě podle moudrosti
dosáhl již před lety
Tak mi dopřej radosti
která plyne z rýmů
o lásce i splínu
Vždyť bez nadání poety
snažím se žít jako ty
Moc dobrej čaj ;-)
14.05.2013 08:57:53 | zamotán v nedospělosti