Až...
Hledím na nebe a ptám se proč,
kouknu se dolů a hlava říká: "skoč!"
Lákavě volá propasti dno,
zavírám oči, vem si mě, tmo.
Poslední nádech a poslední krok,
poslední výkřik a poslední šok.
Nebude slz a nebude bolesti,
nebude břemen nemožných unésti.
Až přijde ten čas, ať nepláčou hosti,
sílu jim přeju, té já neměla dosti.
A taky kuráže, které mne neučili,
a lásku, kterou mne neobdařili.
Přečteno 368x
Tipy 4
Poslední tipující: Dominik Plesr, Kirsten, Venuše
Komentáře (1)
Komentujících (1)