ZÁHADNÝ MĚSÍC
Anotace: Jak už jsem nespal, den i čas si zapsal.
22. 4. ´13; 03:00
Uprostřed té noci
kdy zem celá spí
není mi pomoci
Nenáměsíční bdí
Mně v noční košili
bez čepice na chvíli
zastesklo se velice
po svitu měsíce
Co vidíš - Rudi
Není stříbrný
ale celý rudý
V jádru je žlutý
celkově ohnivý
Kdybych to nezapsal
zalehl dál zase spal
sám bych asi nevěřil
že ten úkaz se stal
Teď abych se bál
co bude asi dál
Cuká mi v rameni
Déšť přijde za chvíli
Bude pršet kamení?
Co v co se promění?
Ohnivý měsíc na obloze!
Co záhad na hlavu jednu
I když ruce k nebi zvednu
vím - nevyřeším ani jednu
Přečteno 324x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli
Komentáře (2)
Komentujících (2)