~~~~~~~
Před spaním (táta)
~~~~
Každý večer před spaním
pohádky mi vyprávěl
a já taky vždycky s ním
co kdyby dál zapomněl?
Tak jsme spolu vymýšleli
„O princezně z kuchyně“
tu před mlsným ženichem
vždy zavírali do skříně.
On ten ženich,dračí král
princeznu chtěl k obědu,
jak to bylo ale dál?
To už si nevzpomenu.
Co si dobře pamatuji
tak všechny naše pohádky
šťastný konec vždycky měly
my znali je i pozpátky.
S tátou jsme se tomu smáli
mámu jsme však neslyšeli,
potom řekla,to už stačí
zítra bude času dost.
Teď už honem zavřít oči
a pěkné sny,dobrou noc..
Sladká pusa na tvářičky
spí už malá i maličký…
~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~