nepřipustil jsi sílu
nad tu svoji -
kontrolu nad myšlenkou
nad ... . ... ....
řád ......... .. .....
a i kdyby...
když řekla - sbohem!
neznámý zvuk ti proletěl
hlavou napříč
nevěřils' tlaku za očima
a nedoslýchal podpatky
ozvěnou schodů
nevíš kam a proč
v zšeřelém bytě
potkáváš stíny
a každý toho ví...
slova, kterým nerozumíš,
ale tušíš
prásknutí dveří v přízemí
je tečka za poslední větou
Život se vypočítat nedá