ven jsem pospíchal
však doma jsem tak brzy
že jsem rozdmýchal
tvůj smích
pak ale ticho
když u kompjútru bojuji
o svůj kus místa na netu
(jako vlk
když značkuje si
svoje teritorium
anebo pavián
výhružně třesoucí
korunou stromu)
děláš jakože nic
ale potichu si přemíláš
ženské poznatky
o dětinskosti mužů
No jo,nám,dědkům,toho prostoru k zvýraznění ega moc nezbývá,tak si alespoň hrajeme,že?Ale žádnou panenku nám nikdo neposkytne!
29.05.2013 16:41:28 | Bakchus
Muži jsou do 50ti děti a od 50ti dětinští. Nevím, jestli máš na to nárok.
26.05.2013 11:36:26 | VEDz RVAHEs