Anotace: "Položil jsem své sny ke tvým nohám. Dávej si pozor kam šlapeš, neboť šlapeš po mých snech."
Můj svět je pekáč od koláče
A déšť jen duha, která pláče
Vesmír má konec v nedohlednu
Paty mám dvě a hlavu ani jednu
Pro tvý děsně blbý šprýmy
Píšu stále stejný rýmy
O tom, že prostě nevím, co tě
ve dnech i v nocích tlačí v botě
Déšť je jen duha, která pláče
Trávě, co skryla tělo spáče
Který si pro své přání zbožné
Plánoval sny, co nejsou možné
Líbí
22.11.2013 17:53:57 | Bananky v čokolade
Pěkná báseň,líbí se mi.Jestli chceš vědět co ho tlačí v botě přečti si moji s názvem"Penis".
02.07.2013 18:02:44 | Jozef Bojanovský