Anotace: -
Zbyl po nás svícen z papíru
Jako můj svícen
lepen z papíru
nejsou dva lidé
šití na míru
Ten svícen malý
pojí co vzali
jsme my dva sobě
ty mně, já tobě
V prostotě krása
já slepil pár hran
v umění spása
pro duše neklidné
Osud mu byl
až tvou rukou dán
Hrdě si nese
obrysy tvých ran
Ty rýhy černé jsou
jak knot až mi zhasne
Chvíli jsem viděl tmou
"kouř"
- a teď už zas ne