Vy, ovce
stáda ovcí toulají se krajinou
spasou jednu louku
a pak jdou žít na jinou
sem tam zvláštní narodí se ovce
svolá ostatní a ukáže k nebi
ovce nechápou
a nemají to za potřebí
A tak ta zvláštní ovce
je prohlášena za divnou
a tak dlouho šlapána je
až radosti v ní zahynou
a jak je to dál?
A tak ta zvláštní ovce
pomalu se změní v lovce
stáda ovcí utíkají vyděšeně krajinou
bečí strachy, znají lovce
mají strach, že zahynou
Přečteno 629x
Tipy 16
Poslední tipující: MARKO, zelená víla, Lady Elleana, Jozef Bojanovský, Sýkorka07, kolemjdouci, JaJarda, Lioness, Jiná, Amonasr, ...
Komentáře (6)
Komentujících (5)