Anotace: toto jsem psala ve škole..
Každý den přemýšlím
ani nevím nad čím.
Sklesne mi hlas,
ale i zrak.
Není to lehké,
i když je to velmi hezké.
Nevnímám okolní slova,
i když jsem sama doma.
Nejde vnímat,
a proto se ty slova začnou míhat.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?