Nic jako každý jiný
Na místě ti můžu říci,
že máš život
- s prominutím -
naplněněj sračkama.
Do úst ti daj roubík,
ruce svážou pod stropem
a mysl skryjou v nezamčenejch dveřích.
Zakážou ti hledět vzhůru,
zakážou ti hledět dolů.
A když si na tu kostku zvykneš,
bez varování
ti vezmou pod nohama pevnou zemi
a nechaj tě spadnout
do tý špíny tam dole.
A pak se vrátíš
a budeš civět do prázdna vošoupanejch bot
jako vyvrhel špíny,
nula co přišla o svý oblý tvary
Bezcenná kopie bezcenný kopie.
Koupí tě novej dědek
za přemrštěnou cenu
na trhu zkázy,
když už nevíš
o čem jsi to vlastně
tehdy snil
Přečteno 382x
Tipy 3
Poslední tipující: Trystan ap Tallwch, maliska
Komentáře (0)