Žlutý dům v koutě ulice
Žlutý dům v koutě ulice
ve zlomku malých historií:
Dny dávno zavřených dveří
čas vzdáleným metrem měří
minulost dýchá nostalgií
Proud času žene vzpomínky
na teplo rozpálených kamen
okno roletou zakryté
vzduch plný vůně té i té
pomalu dohořívá plamen
Po schodech na zahradu
cestička, tráva, celý svět
stůl, sklenice limonády
fůra času na nápady
nedá se nikdy vrátit zpět
Přečteno 557x
Tipy 11
Poslední tipující: zdenka, Psavec, tato22, Robin Marnolli, Miriska, Amonasr, Avola
Komentáře (3)
Komentujících (3)