V chrámu páně sedím na lavici
Modlící se stařeny mám po pravici
Ale co já mám toho hodně na srdci
Nikdy jsem se nemodlil kdo mě to teď naučí
Slzy kanou po mé tváři
V tichosti však říkám modlitbu
Stejně ničím nesmyjí tu vinu
Za to velké trápení a zradu
Snažím se nepropadat beznaději
Však já jsem silný bojovník
Naleznu řešení pro každou situaci
A klidně se budu snažit sebevíc
Modlím se za nás za oba
A za odpuštění tvých bližních
Kéž naše srdce zavanou
Na ty pěkné svahy jižní
Tak kde severní vítr nefouká a nemrze
Jen liška s liškou k sobě se tisknou
Modlím se dál a snad to pomůže
Láska přeci všechno přemůže
Modlím ať zas ve mě vidíš může
Na kterého se spolehnout můžeš
Nezbývá mi než před tebou pokleknout
A prosit tě o odpuštění, má nejmilejší růže