Anotace: Nechci se nechat znova ponížit... nenechám se znova ranit... to se ti už nepovede! (Inspirováno slovy "You shoot me down, but I won´t fall")
Sestřelil jsi mě dolů, ale já nechci padnout,
už nedovolím emocím projevit se ve tváři.
Ponížil jsi mě, ale můj úsměv nebude vadnout,
ne, své slzy už nebudu dusit v polštáři.
Chtěl jsi mě srazit na kolena a nechat se trápit,
ale já už se nebojím odhodlaně vstát.
Chtěl jsi mě na nežná slova vyznání lapit,
ale já nejsem jako dřív. Už nenechám si lhát!
Tady to zavání dívčí válkou.To se mi
nelíbí:( ,ale báseň ano.:)
24.06.2013 11:18:28 | Jozef Bojanovský
Kéž by to byla dívčí, tohle je spíš válka pohlaví :D... Ale díky moc :))
25.06.2013 01:53:52 | wendy.poezie