MINIATURY 25
Anotace: Verše a říkánky z pomyslné čítanky (i o sexu špit)
LOUČENÍ
„Tak na shledanou
v lepších časech!“
vážně se praví
To bychom se asi
už nikdy nesetkali!
PODĚKOVÁNÍ
Komu vyslovit
vřelá slova díků
jakžtakž chodím
nejsem na vozíku
Jsem ale ve věku
kdy světu z vděku
učiním snad zadost
rozdávám-li radost
NE DNY ALE MŽIKY
„Jen pro ten
jeden den
stojí zato žít“
Uvědom si – ať víš
jen pro okamžik spíš
V tom každém dni
může být i poslední
LÁSKA tou pravá bývá
když i klíny otevírá
ŠTÍHLOST
Závidím vám
a jak
že jste štíhlý
až tak
Kohout dobrý
netloustne prý
POKLONA
Ať chumelí
či větry dují
TY splňuješ
úplně vše
co muži
na ženách
požadují
Přečteno 413x
Tipy 1
Poslední tipující: kolemjdouci
Komentáře (1)
Komentujících (1)