instantní hněv s hořkou příchutí
přijela těžká technika
motory křičí
spalují
zdá se že zabírá
taktika pozvolné demolice
nápisy varují
když se svou pomstou
ruku v ruce
ostrými drápy
šelmo lačná
saješ a trháš
až se mračna
stahují
jediné
co kdy pochopilo
pro tebe odevzdaně bilo
do prachu k nohám
krvácí
nic
nebudeš muset
dávno jsi to chtěla
zašlapat do popela
nás
Přečteno 508x
Tipy 12
Poslední tipující: Miriska, Robin Marnolli, ZILA78, isisleo, Sýkorka07, Inna M., Amonasr, maliska
Komentáře (4)
Komentujících (3)