Ženuška je poklad
Starší pán má velké chutě,
doma tváří se mrzutě,
zase krev mu v žilách vaří,
zábočák se jistě zdaří.
Síla ta se ještě najde,
jenom kasa při tom zajde,
šlapky cenu pozvedají,
žádnou slevu nedávají.
Tajné konto už má díru,
na ženě teď zkouší sílu,
řekla mu to celkem jasně,
za penzi ti bude krásně.
Přečteno 485x
Tipy 8
Poslední tipující: Sýkorka07, Martinecka23, Belmon, isisleo, ZILA78
Komentáře (0)