utekám plným námestím
vrážam do živých sôch
pľujem na holuby
a stredný prst vystieram
všade naokolo
utekám od jedovatých hadov
od nechutných
klamlivých
a falošných schránok
ktoré si hovoria
ľudia
utekám
potkýnam sa
o svoje naivné sny
o svoj pomätený svet
a o moje vlastné klamstvá
ktoré mozog prijal
ako hotovú pravdu
utekám
neviem kam
ale viem
pred čím
už len nájsť správny smer