Rozbité koleno
rozbila jsem si koleno
teče mi krev
přiběhne maminka
očistí špínu z kolínka
rozbila jsem si koleno
teče mi krev
nikomu nic neříkám
jsem už přece veliká
rozbila jsem si koleno
teče mi krev
přiběhne malý synek a praví
pofoukám a zítra bude zdravý
rozbila jsem si koleno
teče mi krev
cizí muž mi pomáhá
a slibuje, že zahojí se do rána
rozbila jsem si koleno
teče mi krev
všechno mě bolí
prskám a oháním se holí
rozbila jsem si koleno
Po kolikáté už?
neteče mi krev
odcházím? Tuš!
*******
to s tím synkem a cizím mužem - je to v správném poradí?! :-)
a jinak skvělé
26.06.2013 13:19:45 | J sh' T r' k
Pěkné,taky jsem měl rozbité koleno,ale napadaly
mne úplně jiná slova:)
24.06.2013 11:23:01 | Jozef Bojanovský
Vtipné :-)
23.06.2013 11:50:05 | Amonasr
pobavila. Vzpomněl jsem si na svá kolena...
23.06.2013 10:37:32 | Robin Marnolli
myslím, že ty budeš teprve ve fázi: cizí žena mi pomáhá a slibuje, že zahojí se do rána. Tudiž, paráda, VŠECHNO DOBRÝ!!! :)
23.06.2013 11:15:42 | Radhuza