Anotace: čistě zahraná
řekla mi během milování
o tom tak tajném stěhování
že prý už všechny své
švestky má sbalené
tak prchá z věčného přejídání
kuře mi zůstane i mísa rýže
večer se protáhne to každý ví že
jeden když zobe hned ze dvou talířů
oděn tak jak to má kdejaký z malířů
i kočka hladová mlsně se líže
možná mě nad ránem holt to tak máme
zabolí nad páskem křeče dost známé
chvíli se budu svíjet a kroutit
nijak zvlášť nemusíš z toho se hroutit
jenom se oklepu s pocitem že zase....posnídáme