zaliju kávu horkou vodou
tu vůni přijímám
vonných par
tam v kopcích zrála
déšť ji hladil
na keřích v trsech
ranní dar
bez ní jsou těžká probuzení
a tabák chutná o dost míň
tak do ní čerstvé mléko liju
s nadějí
že tě oslním
a jednu kostku sladké drti
jak padá ke dnu
taje sníh
a v rituálu lžička tančí
pak přes rty žhavé
piju smích
možná že na dně
stopy tajů
nejedna věštba spřádá síť
posledním lokem
k probuzení
a raděj další
než-li bdít
Na jazyku
chutnám její černou chuť
sladce v síle zvyku
tak ji neprobuď
ST !!
27.06.2013 19:25:30 | Verena
Zkus po ránu čaj :) Ten je lepší
27.06.2013 07:03:29 | Hoshi
To já se ho musím zastat, bez kafe to nejde..;-)
27.06.2013 10:22:55 | přechodná záležitost
Všechno jde, jen se musí chtít :)
27.06.2013 12:25:12 | Hoshi
Jak máš jednou kardiostimulátor, musíš ho nosit stále sebou ;-)
27.06.2013 12:30:34 | přechodná záležitost