Noční citace

Noční citace

Anotace: Během nedávné úžasné noci jsem si napsala pár vět, které jsme řekli, a sestavila se mi z nich úžasná básnička. Problémy máme každý.

Sbírka: Monogie komédie

"Hej hou! Magor Joe!"
Hlídej ať máš správnou!
Ubíhající životní cestu,
ať nedojdeš jen ke svému trestu.

"Ten čudlik sme dali obráceně!"
No netvař se tak znechuceně!
Bylo to i tvoje dílo
řekni, co ti z něj teď zbylo?

"Ty vole, ty to kouříš?"
Pak zbytečně se bouříš!
K volbám patří následky
je-li hůř i tabletky.
Autor exKlarka, 29.06.2013
Přečteno 484x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí