kde jsi byla ?
když jsem volal
když jsem čekal
když jsem věřil
že jen Ty
dáš klid mé duši
obcházelas okolo
ale
jsem rád že jsi nepřišla
TEĎ
už nechod'
nebo ti zlámu kosu !
.
Parádní a nečekaný závěr! Je to moc dobrá báseň.
02.05.2015 22:56:57 | Adramelech
Stručný, jasný, závěr mě k mýmu potěšení ujistil, že nejde o jeden z mnoha zaláskovaných textů tady, ale že to otevřelo jinou bránu.
30.06.2013 20:48:38 | Jan Voralberg
joo tak tyhle vrátka bych moc neotvíral i když z nih může táhnout poesie...
30.06.2013 21:53:17 | mikrojimbo