Anotace: Neumělá variace básňopísně na ukradenou melodii J. Nohavici - Moskevská virtuálka (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2JJLdlyglW0)
Nalévám víno do sklenky, další noc o samotě,
je mi to líto příteli, měla jsem na Vás chutě.
Už ani srdce nebuší, když přijde od Vás zpráva,
mám od Vás šrámy na duši, tak zatím Dosvidaňja.
-
Pár pěkných chvil jsme prožili, tononoucí stéblo chytá,
zrušená schůzka a smajlík, omluva náležitá.
A všechna drobná zklamání jsou teď osvobozenení,
a moje sladká posedlost se v lehký zájem mění.
-
Že věk je jenom číslice, tvrdím bez zaváhání,
přesto mi často líčete, jak se k Vám Smrtka sklání,
a Vaše slova ve větách mají poselství skrytá,
asi Vám nejde o city, ach mladá naivita.
-
Já se Vám vůbec nedivím, tak příště, možná zítra...