rozum sa zastavil
otvorené rany mi stále niekto solí
bolí to
každé ráno každú noc
opakovane
veľká úľava však príde
inokedy
Naozaj.Jsem tříměsíční slovák a chystám se o prázdninách pár dní
toulat,nevěděl jsem jestli v česku nebo na slovensku.Díky tvým básním a
řeči to asi vyhraje Slovensko.
04.07.2013 12:11:36 | Jozef Bojanovský