..každý fanatismus v každé době je zničující..
PS:..vítej holka:-)))..jsem ráda, že jsi tady..
03.07.2013 22:03:39 | isisleo
Mně to přijde hodně promyšlený, podané do lehké stravitelnosti na ta střeva básnická. Leč ostnatou koulí by do nich asi nikdo dostat nechtěl. :)
Skvěle ošéfovanej rytmus. :)
03.07.2013 22:02:32 | brooklyn