lány mě přijaly
slunečnice věděly
a proto mlčely
na křídlech noci
přiletěla moudrost
a já ji zahnal
nekonečná svoboda
se rozprostírala
všude okolo
lesy mě pohltily
vítr promlouval skrze větve stromů
a pak jsem utekl
před všemi
možnostmi