Je konec

Je konec

Je konec.
Vítr šlehá do tváří své sbohem
jako bič.

Marně čekáš na sladkou nevědomost
spánku.

Tvou duši dnes nikdo nehlídá.
Autor barking bitch, 06.07.2013
Přečteno 329x
Tipy 5
Poslední tipující: DH22, Do Ga, maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí