v utorok
pred pol štvrtou ráno
natiahnem na seba
tvoje tričko
svoj žiaľ
priviažem na nohu
tvoju
a moju bolesť
zaviažem si oči
a na chrbát
si dám dvadsať litrový ruksak
plný hnusných falošných rečí
hnusných a falošných ľudí
budem stáť na pokraji
zrútenia
a cesty
s kartónovou tabuľkou
s nápisom
"za tebou"