horúci piesok
páli mi chodidlá
a studený kameň
už dávno vzali mi
posmešne pred nosom
oáza tu neexistuje
o oblakoch ani nepočuť
tma ma ďalej nepustí
akási neviditeľná rampa
sa mi zavrela pred nosom
na vstupné vraj nemám
a tak ma nechcú pustiť ďalej
zúrim
vzali mi všetko
odev,hrdosť,zmysel
všetko
a nechali ma stáť
nahú,poníženú,nezmyselnú
pred pomyslenou bránou
do raja