Anotace: ...
zabudni na svetzabudni na mňazabudni na to,čo cítiš
nekrič na ľudíale s úsmevom im povedzže to oni ma zabili
aby namiesto klebietšírili medzi seboustrach
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?