Není důvod věřit
nelítostné zvěři,
pomlouvají klepny,
než dotepou tepny
Všude spousta řečí,
co mindráky léčí,
české pomlouvání,
dennodenně k mání,
dennodenně v ráži
Někdy nepodráží,
to usnuli vstoje
unavení z boje
To je nádherná báseň :)
13.07.2013 11:58:01 | Mmemorex Pack