otvorila som náruč
pre nový príval energie
tak mi to radili
psychoterapeuti
a ostatní
ktorí ako jediní vedia
ako správne žiť
sú ich tisíce
do otvorenej náruče
padol mi mŕtvy holub
slina od suseda nado mnou
a obrovské dažďové kvapky
v tvare a váhou zemegule
a potom napíšu knihu
o šťastí
ako nájsť lásku
ako prežiť stratu milovaných
a získajú milióny peňazí
a jednu znechutenú dušu
kdysi jsem někde čet že nikdo nepomůže těm, kteří si nepomůžou sami a myslím že je to pravda :)
16.07.2013 12:56:32 | mikrojimbo
I rady odborníků je dobré posuzovat se střízlivým nadhledem :-) Líbí se mi ten ironický odstup, který je v Tvé tvorbě stále zřetelnější ;-)
16.07.2013 10:00:58 | Amonasr